Skip to content Skip to footer
Mirësevini në Sea&Lake Boats

Distributor zyrtar i Highfield Boats

Me 27,000 varka të shitura në mbarë botën, që nga fillimet e firmës në 2011, Highfield renditet si aktori numër 1 në rang botëror në sektorin « Tender RIB » (Rigid Inflatable Boats) dhe si një ndër aktorët kryesorë në sektorin e varkave +5 metra.

Performanca dhe fuqia kanë qenë elementët kryesorenë thelbin e Highfield, që përbëjnë dhe vlerat kryesore në të cilat është fokusuar kjo markë.

Trupi solid i varkave Highfield është i projektuar në mënyrë që të sigurojë një lundrim pa depërtim të ujit, shumëtë përshtatshëm për lundrimet në det. Reputacioni i tyre sa i përket qëndrueshmërisë njihet botërisht.

Vendosja në fokus e rezistencës, si nga ana e dizenjimit por dhe nga ana e ndërtimit i jep përdoruesveprofesionistëdhe amatorëve të pushimeve, besimin që ju nevojitet për tëkapërcyer miljen suplementare në rrethanat që të tjerët i shmangin.

Si e tillë, varka Highfield është zgjedhur shpesh si varka e suportit për evente prestigjoze mbarë botërore me flota deri në 50 varka. Nga Vendee Globe te Invictus Games, Pan Am Games, Extreme Sailing Series, ORC Championships, TP52 dheThe Route DuRhum.

Besimi tek varkat Highfield përveçset ek RIBs-at (Rigid Inflatable Boats) shtrihet edhe tek gama e “tenders” – (varkatshoqëruesetëyachteve/varkavetëmëdhaja). Duke u pozicionuar si furnitori varkave “tender” shoqëruesi varkave Lagoon, Highfield hapi kështu rrugën për tu kthyer mëtej në furnitorin e preferuar të shumë operatorëve charter, flotave me qira dhe shumë markave luksoze si Fountaine Pajot, Outremer and Leopard.

Përmëtepër, Highfiled e kryen lyerjen elektrostatike me pluhur pjekjeje në një zonë të caktuar dhe të perimetruar, në mënyrë që të sigurohet që footprint-i të mbetet i ulet që nga fillimi i proçesit të prodhimit deri në fund të jetës së produktit.

Me mbi 45 shtete distributore dhe një rrjet mbarë-botëror përfaqesuesish, ju mund të siguroheni që çdo nevojë e juaja do të trajtohet më së miri.

KEY FACTS

Established in 2011

Over 27,000 RIBs sold to date

Distributed in over 45 countries

French - Chinese ownership

Australian heritage and technology

European management

Fully integrated (every component is made in house)

Only manufacturer with its own factory in China, other brands buy from Chinese suppliers

All products and parts are designed using CAD and then cut on CNC machinery in house

Our Partners