Skip to content Skip to footer

Udhëtimet me RIB mund të mos jenë të përshtatshme për njerëzit me probleme të shpinës ose qafës ose gratë shtatzëna. Vendimi me të vërtetë varet nga kushtet e motit – nëse deti nuk eshte i qete atehere me mire te mos merrni pjese, por nëse deti është mjaftueshem i qete, atëherë ne mund t’ju ulim në vendin më të mirë në varkë për rehati maksimale.

Nëse keni dyshime, na telefononi paraprakisht.

Fëmijët nga mosha 3 vjeç janë të mirëpritur, me kusht që të ulen pranë një të rrituri.

Ne kemi jeleke shpëtimi edhe për fëmijë.

Madhësia e udhëtarëve është e kufizuar nga madhësia e xhaketave tona të shpëtimit. Nëse nuk mund të vishni një xhaketë shpëtimi, atëherë ne nuk mund t’ju marrim.

Madhësia maksimale është gjoksi 57 145 (145cm) dhe beli 50 ″ (127cm).

Në të gjitha tarifat tona, fëmijët janë ata të moshës nën 12 vjeç.

Ne i marrim fëmijët nga mosha 3 vjeç e lart, me kusht që ata të jenë ulur mbi preherin e një të rrituri.

Vlerësimet e rrezikut janë kryer për gjithçka që bëjmë. Pajisjet e sigurisë barten në anije, duke përfshirë mjetet e shpëtimit, xhaketat e shpëtimit dhe pajisjet e zjarrfikjes, në përputhje me rregulloret e Autoritetit Detar dhe të Rojës Bregdetare. Një njoftim i plotë i sigurisë kryhet në fillimin e çdo udhëtimi. Anëtarët e ekuipazhit janë plotësisht të trajnuar në ndihmën e parë dhe procedurat e sigurisë. Anija ka pajisje moderne të lundrimit dhe është në kontakt të vazhdueshëm radio me bregun. Ne jemi plotësisht të siguruar për përgjegjësinë e pasagjerëve.

Pjesa  me ajer e anijes ka gjashte dhoma të ndara ajri duke e bërë atë praktikisht të pa fundosshme.

RIB-i  ynë është një varkë e shpejtë dhe e hapur.

Ne ofrojmë xhaketa shpëtimi dhe, kur është e nevojshme,veshje kunder ujit. Edhe  nje ditë vere është shpesh e ftohtë në det dhe ne ju rekomandojmë të keni diçka me vete.

Zonja – Për sigurinë tuaj ju lutem mos vishni taka të larta, të cilat gjithashtu mund të dëmtojnë kuvertën.

(keuce per boating do te ishin te preferuara)

Në rast se kushtet e motit në ne diten qe eshte planifikuar ekskursioni  mund të bëjnë që udhetimi të jetë i rrezikshëm ose i paarsyeshëm, mund të duhet të anulojmë udhëtimin. Ne normalisht do t’ju njoftojmë në celularin tuaj me e-mail sa me pare të jetë e mundur. Në raste të tilla, do t’ju ofrohet një rimbursim i plotë ose një rezervim alternativ.

Sigurisht. Me kusht që të na njoftoni duke na dërguar me postë elektronike të paktën 48 orë më parë, do të përpiqemi t’ju rregullojmë një udhëtim alternativ të përshtatshëm pa asnjë pagesë shtesë. Pas kësaj ne vendosim një tarifë ndryshimi pasi nuk ka gjasa të jemi në gjendje të rishisim vendet tuaja.

Nuk ka problem Ju mund ta anuloni rezervimin tuaj duke na dërguar me email në çdo kohë deri në 48 orë para nisjes tuaj të planifikuar. Pas kësaj ne kemi frikë se do të duhet të ju faturojmë sepse ka pak shanse që të rishitim hapësirën.

Na vjen keq, por, nuk do të bëhet asnjë rimbursim për udhëtarët që nuk paraqiten në pikën e nisjes në kohë për të hipur në udhëtimin që kanë rezervuar.

Jo – anija punon me benzinë

Nuk lejohet duhani ose cigare elektronike.

Nëse dëmtoni anijen ose pajisjet e saj, ne do të tarifojmë për riparimin dhe zëvendësimin, si dhe për humbjen e  pajisjeve.

Gjithmonë ekziston mundësia që një udhëtim që keni rezervuar të anulohet për arsye te motit ose arsye teknike. Në këto raste përgjegjësia jonë është e kufizuar në kthimin e kostos së biletës tuaj. Ne nuk mund të jemi përgjegjës për pasojat e tjera të vonesës ose anulimit të tillë dhe ju rekomandojmë të keni një sigurim adekuat të udhëtimit.

Nëse jeni me fat që të keni një kupon për dhuratë, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni udhëtimin tuaj në pjesën e rezervimit dhe të përdorni numrin e kodit kur të bëni rezervimin.

Të gjitha kuponët tanë kanë të shtypur një datë vlefshmërie. Me përjashtim të rrethanave të jashtëzakonshme, ne nuk do të pranojme kuponët përtej datës së vlefshmërisë.

Ne rezervojmë të drejtën për të vendosur një minimum prej 8 pasagjerësh në lundrime të caktuara sipas gjykimit tonë.

Ne nuk kemi vend për kafshë shtëpiake.

Ne mund të akomodojmë pasagjerë me aftësi të kufizuar të moderuar, me kusht që ata të jenë në gjendje të hipin dhe zbresin.

Hyrja në kalata bëhet nga një devijim i pjerrët.

Na vjen keq që nuk kemi pajisje për karriget me rrota.

Pothuajse kurrë nuk kemi në bord askënd që e ka zene deti. Gjate levizjeve me RIB normalisht nuk te ze deti.

Një RIB është një anije e ngurtë me tuba te fryer me ajer. Një rib ka një baze të ngurtë, i cili i jep asaj forcë dhe qëndrueshmëri, e kombinuar me një jake me ajer te ngjeshur që e bën atë të sigurt dhe praktikisht të pa fundosshme, si dhe mbështjellës kufizues.

Eshte mjeti me i perdorur ne operacionet e shpetimit ne det.